Google AdWords kampanja

 

ŠTA JE GOOGLE  AdWords?

Google AdWords je vrsta internet oglašavanja i jedan od najboljih načina postizanja vidljivosti Vašeg oglasa na internetu. Vaša kompanija, Vaša ponuda, proizvodi ili usluge će u rekordnom vremenu privući posetioce, odnosno klijente na Vašu web-stranicu.

Prednost internet oglašavanja je njegova niža cena u odnosu na oglašavanja preko TV-a, radija i ostalih medija… Internet oglašavanje nam omogućava precizno određivanje ciljnih grupa i merljive povratne informacije kao i merljiv odnos uloženog i dobijenog. Svakodnevno možemo pratiti statistike o korisnicima Vaše web-stranice. U svakom trenutku je poznato da li je neka kampanja ili investicija isplativa, te je možemo prekinuti ili izmeniti u bilo kojem trenutku.

 

GOOGLE AdWords KAMPANJA

Google Adwords kampanje predstavljaju kreiranje i vođenje kampanje na Google oglasnoj merži i mreži Google partnera.

Nakon otvaranja AdWords naloga za vođenje vaše kampanje mi kreiramo Vaše AdWords oglase. Reklamna kampanja na Google-u se kreira na bazi analize onlajn tržišta, konkurencije i ključnih reči (tražimo odgovarajuće fraze i ključne reči za vašu AdWords kampanju). Svakog dana na Google-u se pretražuje na hiljade ključnih reči vezanih za vaš biznis koji obavljate. Za uspešno vođenje AdWords kampanje, potrebno je da se pronađu odgovarajuće ključne reči i fraze koje se traže na Internetu, a koje se odnose baš na Vaš biznis. Ključne reči i fraze koje su vezane za Vaš biznis, predstavljaju jedan od najznačajnih faktora kod realizacije AdWords kampanje.

Naš cilj je da preusmerimo na Vaš Web sajt, što veći broj interent posetilaca koji na Google-u traže ključne reči ili fraze koje se podudaraju sa Vašim biznisom.

Kako do novih kupaca i klijenata preko AdWords kampanje?

Google poseduje bazu podataka koju čini preko nekoliko desetina milijardi Web stranica. Google, u okviru svoje mreže i baze podataka, daje mogućnost reklamiranja na odabranim web sajtovima, portalima i ostalim partnerima ove kompanije. Pravilnim odabirom ključnih reči i fraza, cene klika i drugih podešavanja u AdWords kampanji, AdWords kampanju usmeravamo na targetirano tržite.

Preko Google alata, u svakom momentu pratimo AdWords kampanju i usmeravamo je na pravo tržište i ka potencijalnim kupcima ili potrošačima.

KOJA JE CENA KLIKA I KOLIKO JE POTREBNO ULOŽITI NOVCA U AdWords KAMPANJU?

Google oglasi se naplaćuju na dva načina.

PRVI – Plaćanje po kliku, što znači da plaćate samo kada neko klikne na Vaš oglas. Cene klika može da varira i zavisi od kvaliteta vođenja kampanje, aktivnosti konkurencije i kvaliteta Web sajta na koji je usmerena kampanja. Ne postoji preporučena cena klika za oglašavanje na Google-u.

DRUGI – Plaćanje po broju prikaza. Ovaj vid naplate je dobar ukoliko želite da stvarate brend i nije Vam bitna poseta sajta ili konkretna prodaja.

Cena Google kampanje je ustvari Vaš budžet koji možete da menjate u svakom trenutku. Pored mesečnog budžeta postoji i dnevni budžet u okviru svake kampanje, koji Vam garantuje da se Vaši oglasi prikazuju samo u okviru budžeta i sprečavaju da potrošite budžet kampanje pre isteka same kampanje. Ne postoji minimalna svota novca koja se mora uložiti u Google AdWords kampanju. Minimalnu svotu novca određuje sam klijent. Cena vođenja google adwords kampanje je cena koju plaćate firmi ili pojedincu da vodi kampanju za Vas. Cena vođenja kampanje ne utiče na cenu same kampanje. Cene naših usluga zavise od broja AdWords kampanja koje vodimo za Vas i od potrebe da se kampanje prate i menjaju na dnevnom nivou.

Za sve informacije vezano za našu uslugu možete nam pisati na mail ili nas kontaktirati preko telefona 069/3344855 ili 066/9040363

Ukoliko želite da Vam odgovorimo na Vaš zahtev za ponudu vezano za Google AdWords kampanje, pošaljite nam Vaš zahtev za ponudu preko naše online forme.


Ženske čarape | Reciklažni nameštaj | Poljoprivredne masine | Održavanje sajta | Naša SLOBODA | Prodaja majica | Selidbebgd.com | Oglasi Kragujevac Sumadija | Škola stranih jezika | Besplatni Oglasi | Venčanja.com | Jeftini Auto Delovi | Hosting | Atomizeri